Mesin pengacuan suntikan kelajuan tinggi,Mesin khas untuk pvc,Mesin pengacuan suntikan dwi-mod,Mesin khas untuk PET,Mesin pengacuan suntikan biasa@Zhejiang Lisong Machinery Co., Ltd.
Pakar pembuatan mesin pengacuan
suntikan kelajuan tinggi


Language
中文 english Melayu ไทย Indonesia Tiếng Việt Filipino 한국어 اردو


Jenis produk

Lisong,pakar dalam membuat mekanisme warna kelajuan tinggi, terutamanya menghasilkan Mesin pengacuan suntikan kelajuan tinggiMesin khas untuk pvcMesin pengacuan suntikan dwi-modMesin khas untuk PETMesin pengacuan suntikan biasaMesin berkelajuan tinggi 4G

PengenalanLisong

MekanikaLisong, pemimpin dalam bidang mesin pengacuan suntikan kelajuan tinggi China
  • Zhejiang Lisong
  • Ningbo Lisong

       Zhejiang Lisong Machinery Co., Ltd. adalah sebuah syarikat berteknologi tinggi yang fokuspada R & D dan pembuatan mesin cetak suntikan kelajuan tinggi,ibu pejabat di Huangyan, Zhejiang, perbandaran acuan yang terkenal di China, dan memiliki cawangan pangkalan di Shanghai, Jiangsu dan Sichuan dan tempat lain.syarikat ditubuhkan pada tahun 2008, sekarang mempunyai pangkalan pengeluaran 20,000 meter persegi, dan pasukan R & D profesional lebih dari 40 orang.


       Dan menubuhkan pejabat atau ejen serantau di Asia Tenggara, Asia Tengah, Afrika dan kawasan lain, menyediakan tindak balascepat dan perkhidmatan selepas jualan yang komprehensif kapada pelanggan.

Lebih banyak

       Ningbo Lisong Injection Molding Technology Co., Ltd. terletak di jalan barat Tanjialing, bandar Yuyao, jarak 5 minit pemanduan dari keluar Yuyao dijalan raya Hangyong.kawasan kilang pengeluaran sedia ada seluas 26,000 meter persegi, komited untuk mesin pengacuan suntikan ketepatan kelajuan tinggi, kawalan sistem pengacuan suntikan, keselamatan dan rangka sistem automasi, penciptaan suntikan kecerdasan buatan dan industri 4.0 dan aplikasinya.


       Didorong oleh inovasi teknologi, syarikat terdapat mengetuai pasukan penyelidikan dan pembangunan teknologi domestik oleh pakar Pelan 1000 orang negara, memperkenalkan sekumpulan kakitangan teknikal kanan yang pernah bekerja di HUSKY dan KBASE INC untuk memimpin inovasi teknologi syarikat dan membuka pasaran canggih.Pada masa yang sama

Lebih banyak


实力

Mengejar kelajuan ekstrimdalam industri tembok nipis kelajuan tinggi

Dilengkapi dengan sistem hidraulik yang optimum, kelajuan suntikan ditingkatkan secara besar.

Standing skru cepat khasyangkhusus,menunjukkan keupayaan pelapisan yang lebih tinggi.

Struktur mod mengunciyang ketegaran tinggi untuk memenuhi keperluan kelajuan tinggi dan tekanan tinggi, yang membantu untuk memanjangkan kehidupan acuan dan meningkatkan besar ketepatan pembuatan produk.

Lebih banyak >>

Perkhidmatan lima hati, tanggungjawab lebih penting daripada bukit Tai

Panduan teknikal dan latihan

Sebelum mesin plastik tiba di pelanggan, pelanggan boleh menghantar seseorang ke Lisong untuk latihan lapangan selama 14-21 hari.Selepas mesin plastik tiba di pelanggan, Lisong boleh menghantar seseorang ke pelanggan untuk melakukan latihan operasi lapangan selama 1-2 hari.

Lawatan balik pengguna yang tetap

Selepas mesin plastik dijual, Lisong akan menghantar kakitangan khas untuk menjalankan pemeriksaan tetap pada mesin plastik pelanggan, mempandu dan membantu pelanggan untuk menyelesaikan masalah sukar yang dihadapi dalam penggunaan mesin, proses dan acuan; semasa lawatan balik, kakitangan perkhidmatan Lisong akan mencadangkan pelan pembetulan untuk penyelenggaraan dan penggunaan mesin plastik mengikut penggunaan sebenar mesin plastik pelanggan, dan membuat rekod.mesin pengacuan suntikan Lisong diselenggara sepanjang umur, menjamin bekalan alat ganti yang cukup.

Perkhidmatan lima hati
PengenalanLisong

Semangat dan keberanian tidak akan hilang!

Kami sentiasa mengambil keperluan sebenar pelanggan sebagai tugas yang paling penting bagi orang Lisong,berusaha untuk mencapai kawalan kos yang optimum, mencipta produk yang kos efektifdan untuk menduduki kedudukan dominan dalam persaingan pasaran yang sengit untuk pelanggan.

Proses yang merealisasikan impian adalah sukar dan sukar, dan ia juga penuh dengan keseronokan. Kami dengan ikhlas mengundang lebih ramai orang yang memegang impian yang sama untuk menyertai pasukan Lisong, bekerja keras dengan pelanggan dan rakan pekerjasama, berkongsi lebih banyak nilai dan kegembiraan!

Lebih banyak >>